x
God Jul önskar Lärvux Gävle
Bli medlem! § Våra stadgar

Nyheter

2021-11-22

Medlemsbrev november 2021

Tänk att nästa helg är det första advent, ljusen och stjärnorna blir fler och fler i trädgårdar och fönster. Nyss var hösten sprakande och nu gör vintern sitt intåg. Jag hade tänkt skriva till er direkt efter årsmötet i september men tiden går fort ibland.

Hoppas att ni alla kunnat starta upp undervisningen och att alla elever är tillbaka. Hos oss har nästan alla elever kommit tillbaka och vi hade ett gäng nya elever som påbörjar sina studier nu i höst. Sakta går vi tillbaka till ett mer ”normal” undervisning och samtidigt är det oroande att smittan ökar på sina håll.

Vi har haft vårt första styrelsemöte med den nya styrelsen. Det känns spännande. Just nu arbetar vi med att fördela och uppdatera, men sedan tänker vi blicka framåt. När man gör det uppkommer såklart frågor: Hur ska vi arbeta det närmsta året? Hur kan vi stött er medlemmar och på vilket sätt? Hur når vi ut till varandra?...

Har du andra frågor eller lösningar, skicka bara ett mail till någon i styrelsen så tar vi upp det på nästa styrelsemöte som är den 2 december.

En rolig händelse under nästa år är Lärvuxpedagogerna rikskonferens i Motala. Så boka in redan nu i era kalendrar den 29–30 september 2022. Mer information och anmälan kommer senare. Så håll koll på vår hemsida.

Har ni några frågor om ditt medlemskap, medlemsavgift eller annat så är det bara att höra av sig till ditt kontaktombud. Alla kontaktuppgifter finns på vår hemsida.

Sköt om er!
Styrelsen/ Elisabet Arvidsson

Inga kommentarerKommentera

Namn:   Vad på bilden till vänster är rosa?
bild (Kommentaren kommer inte att publiceras om du inte svarar rätt på frågan)
Mandelkonvalj Design