x
God Jul önskar Lärvux Gävle
Bli medlem! § Våra stadgar

Nyheter

2018-12-11

Medlemsbrev december 2018

Jag njuter så av decemberveckorna, ja, i alla fall de tre första. Massor med tända ljus, hyacinter, lite goda dofter från köket då och då. Det blir många tillfällen till att njuta. Den fjärde veckan blir ofta lite väl innehållsrik, fast vi varje år säger, nu tar vi det lite enklare i år… Samtidigt vill man ju bjuda på en riktig jul med allt vad det innebär. Det kan bli svårt med balansen. Nåja, det är som det så ofta sägs: ilandsproblem.

Nu är Lärvuxpedagogernas remissvar kring komvuxutredningen inlämnat. Vi hoppas att deras färdiga arbete blir bra för vår målgrupp. Det känns bra att vi har fått framföra både farhågor och förhoppningar kring utredningen. Vi får nu invänta nästa steg. Det spelar ju också roll hur den kommande regeringen ser ut, och hur de ser på de här frågorna.

Påminn gärna era kolleger om vår hemsida, och om att bli medlemmar i Lärvuxpedagogerna. För 200 kronor får man tillgång till billigare konferenser, mycket material från våra konferenser, möjlighet att vara med och påverka.
Kontrollera gärna dina medlemsuppgifter så att de stämmer, det kan du göra på hemsidan www.larvuxpedagogerna.se

Skriv gärna in nästa års rikskonferens i 2019 års almanacka. Den blir i Uppsala den 18-19/9.

Snart tar många av oss ut några lediga dagar. Vi umgås med nära och kära och laddar oss med ny energi inför det nya året.

Vi i styrelsen vill tacka för det här året, för alla fina möten på olika konferenser och träffar. Det är alltid lika roligt att se att vi är en stor skara som tillsammans formar Lärvuxpedagogerna, och ständigt bidrar till utvecklingen för våra elever.

Vi önskar alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År

Styrelsen
Genom Ann-Sofie Ludvigsson

Inga kommentarerKommentera

Namn:   Vad på bilden till vänster är rosa?
bild (Kommentaren kommer inte att publiceras om du inte svarar rätt på frågan)
Mandelkonvalj Design